Het ondernemersverhaal van bakker Kenny Van Hoesen

Het Bakkerspunt, jonge gedrevenheid met respect voor traditionele waarden

Kenny Van Hoesen is een bakker met respect voor traditionele waarden én een gedreven ondernemer. Hij brengt zijn ondernemersverhaal aan Bakkersinfo.be.

Bakkersinfo.be biedt artisanale bakkers ondersteuning en inspiratie op vlak van verkoop en marketing. Ze verschaffen onder andere informatie, organiseren activiteiten zoals innovatielabs en workshops, maar je kan ook een beroep doen op hun winkelcoaches.

Daarnaast brengen ze ook inspirerende verhalen van gedreven bakker-ondernemers, zoals dat van Kenny. Kenny baat samen met zijn vriendin Penny bakkerij Het Bakkerspunt in Houthalen-Helchteren uit. De opstart van hun nieuwe bakkerszaak was niet eenvoudig. Een faillissement bleef Kenny achtervolgen. Hij kon niet terecht bij banken voor startkapitaal. Impulskrediet kon hem wel helpen. Met een microkrediet van 25.000 euro konden Kenny en zijn vriendin dan toch starten.

Kenny en zijn vriendin slaagden er in om Het Bakkerspunt uit te bouwen tot een goed draaiende zaak. Na  één jaar draait de bakkerij op volle toeren en maakten ze alvast een mooie winst.

Lees hier het volledige verhaal en ontdek de jonge gedrevenheid met respect voor traditionele waarden.