Vraag je krediet aan

Je bent 4 stappen verwijderd van je impulskrediet

Van zodra je een ondernemings- en financieel plan hebt, kan je een Impulskrediet aanvragen in 4 eenvoudige stappen.

Heb je vragen bij één van de 4 stappen, neem contact op.

STAP 1

Vul het contactformulier in

Vul het contactformulier in en vertel ons zo al iets meer over je plannen. Na ontvangst van dit formulier nemen we contact met je op.

Of dien meteen zelf je aanvraag in

Indien je zelf alle documenten al hebt voorbereid, kan je je aanvraag meteen online indienen. Na ontvangst van je aanvraag nemen we contact met je op.

TIP – Geen ervaring met het opstellen van een ondernemings- en financieel plan? Download onze invuldocumenten.

STAP 2

We bespreken samen je plannen

Als je in aanmerking komt voor een Impulskrediet, nodigen we je uit voor een gesprek. Dat kan via videobellen, fysiek op onze hoofdzetel in Brussel of bij een van onze partners bij jou in de buurt.

TIP – Met de kredietsimulator kan je alvast berekenen hoeveel je maandelijks zou moeten aflossen.

STAP 3

Het kredietcomité beslist over je aanvraag

Je kredietconsulent stelt aan de hand van de ontvangen informatie en op basis van een kredietanalyse, een kredietverslag op. Een onafhankelijk kredietcomité oordeelt of de lening kan worden toegekend. Word je krediet niet goedgekeurd, dan krijg je uiteraard de nodige toelichting bij de beslissing.

STAP 4

Aan de slag

Op basis van een ondertekend contract kan je nu echt aan de slag. We betalen je lening uit op basis van facturen die je indient.

Je staat er niet alleen voor

Gedurende 2 jaar kan je gratis beroep doen op begeleiding door een ervaren coach wanneer je problemen ondervindt bij de uitvoering van je plan of wanneer je nood hebt aan een externe kijk op je zaak.