Je krediet aanvragen

Je bent 4 stappen
verwijderd van je
Impulskrediet

Je Impulskrediet in 4 stappen

Je hebt een goed idee uitgewerkt in een ondernemings- en financieel plan, je wil starten met je eigen zaak of met je bestaande zaak verder groeien, en je zoekt een krediet? Dat kan, je krediet aanvragen is heel eenvoudig met deze 4 stappen.

Heb je vragen bij één van de 4 stappen, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Je kan je Impulskrediet ook simuleren. Zo weet je meteen hoeveel je maandelijks zal moeten aflossen.

Stap 1

Vul het contactformulier in

Vul het contactformulier in en vertel ons zo al iets meer over je plannen. Na ontvangst van dit formulier nodigen we je uit om ons je ondernemings- en financieel plan te bezorgen.

TIP:
Geen ervaring met het opstellen van een ondernemings- en financieel plan? Download onze invuldocumenten. Aarzel  niet om ons te contacteren bij vragen of voor hulp.

Stap 2

We bespreken samen je ondernemings- en financieel plan

Als je in aanmerking komt voor Impulskrediet, nodigen we je uit voor een gesprek met één van onze kredietconsulenten op één van onze zitdagen. Deze afspraak kan doorgaan in Antwerpen, Brussel, Genk, Gent, Kortrijk, Leuven of online.

TIP:
Via de kredietsimulator kan je laten berekenen hoeveel je maandelijks zou moeten aflossen.

Stap 3

Ons kredietcomité beslist over je aanvraag

Je kredietconsulent stelt aan de hand van jouw plannen en het verslag van het gesprek een dossier samen. Een onafhankelijk kredietcomité beoordeelt je dossier en beslist of de lening kan worden toegekend. Een goedkeuring betekent dat we geloven in jouw project en je graag alle kansen geven.

Stap 4

Aan de slag

Op basis van een ondertekend contract kan je nu echt aan de slag. We betalen je lening uit op basis van facturen die je indient.

Je staat er nooit alleen voor
Gedurende twee jaar kan je gratis beroep doen op begeleiding door een ervaren coach wanneer je problemen ondervindt bij de uitvoering van je plan of wanneer je nood hebt aan een externe kijk op je zaak.

Heb je verder nog vragen? Neem contact op: