Ons aanbod

Lening tot 25.000 euro met gratis begeleiding

Het ontbreekt je aan startkapitaal, je krediet werd geweigerd of je krijgt geen bijkomende lening meer maar  je kan kan nog steeds bij Impulskrediet terecht. Bij ons krijgt elke ondernemer met een goed en onderbouwd plan, de kans om zijn/haar project voor te stellen.

Krediet voor ondernemers geweigerd door de bank

Een krediet krijgen bij de bank voor je onderneming is vaak niet eenvoudig omdat:

Je kan zelfs aan de slag gaan als ondernemer met tijdelijk behoud van je werkloosheidsuitkering. Dat kan via de maatregel “Springplank naar Zelfstandige” of via Starterslabo. Hoe dat werkt, lees je hier.

Gratis begeleiding en advies

Wanneer je aanvraag in aanmerking komt volgt een persoonlijk gesprek. Je krijgt gratis advies en begeleiding om je plannen financieringsrijp te maken. Impulskrediet voorziet daarnaast nog eens tot 2 jaar gratis begeleiding door coaches nadat je een Impulskrediet kreeg omdat we geloven dat het je kansen vergroot.

Krediet zonder persoonlijke borgstelling

Impulskrediet vraagt in principe geen persoonlijke borg van een kennis of familielid, tenzij hij/zij zelf betrokken is of financieel voordeel haalt uit je zaak.

Waarvoor kan je een Impulskrediet gebruiken?

Je kan een lening aanvragen voor de aankoop van voorraden, een bestelwagen, een auto, machines of materiaal. Je kan het krediet ook aanwenden om te investeren in de renovatie en aankleding van je pand of misschien heb je wel een lening nodig om je huurwaarborg te betalen. Het kan allemaal zolang het maar in het kader is van je beroepsactiviteit.

Modaliteiten van een Impulskrediet

Je kan ook meteen een simulatie van je krediet maken. Zo weet je hoeveel je maandelijks zal moeten aflossen. Heb je nog vragen, aarzel niet om ons te contacteren.

Alle vermelde modaliteiten zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Vraag je krediet aan

Heb je interesse in Impulskrediet?
We informeren je graag vrijblijvend over de mogelijkheden.

Klaar om je aanvraag in te dienen?
Ontdek hier hoe je je krediet kan aanvragen.