Infosessie ‘Online Marketing on a budget’

In het kader van de Week van het Microkrediet van 14 tot en met 18 maart, organiseert Impulskrediet een infosessie over hoe je op een budgetvriendelijke en eenvoudige manier online marketing kan inzetten.

“Online marketing on a budget”

ImpulskredietHerman Maes van Dailybits is een expert in online marketing. Hij brengt je zeer praktische tips & tricks over hoe je als micro-ondernemer eenvoudig online marketing kan inzetten.

We merken immers dat het als micro-ondernemer vaak moeilijk is om zonder of met een beperkt budget, aan gerichte online marketing te doen. Met deze infosessie willen we je daarbij helpen en nodigen we je graag uit om erbij te zijn.

Wanneer: woensdag 16 maart 2016, om 19.00 uur.
Waar: zaal Bar Oscar, Dambruggestraat 29, 2060 Antwerpen
De sessie zal ongeveer 1,5 uur duren en we sluiten de avond af met een hapje en een drankje.

De toegang is gratis maar de plaatsen zijn beperkt, dus snel inschrijven is de boodschap. Dat doe je door een mailtje te sturen naar info@impulskrediet.be. Je inschrijving is definitief wanneer je van ons een bevestiging kreeg.

Van harte welkom en tot dan.

 

Deze infosessie kadert in het project ‘Een Microkrediettweede kans en een impuls voor een nieuwe start’, in samenwerking met Agentschap Innoveren en Ondernemen.