AquaBlue

Dries€ 7.500Gebruikte Impulskrediet voor de start van carwash AquaBlue

Met een Impulskrediet kon Dries van start gaan met carwash AquaBlue.

Met een microkrediet van € 7.500 kocht Dries het nodige materiaal aan om te kunnen starten, zoals een professionele hogedrukreiniger, een hete luchtpistool en een voorraad poetsproducten, en liet hij zijn camionette beletteren.

 

Een schone start

Microkrediet AquaBlueDries Verhaeghe, 30 jaar, besloot eind 2015 om resoluut voor een eigen onderneming te gaan. Zijn passie voor wagens inspireerde hem om een mobiele carwash te starten in de omgeving van Kortrijk. Dries gaat ter plaatse bij bedrijven en particulieren en neemt de wagens onder handen tot ze blinken als nooit tevoren. Als jonge starter kon Dries moeilijk bij een bank terecht. Het ontbreken van een eigen inbreng en een achterstallige betaling in het verleden maakten zijn dossier voor banken weinig interessant. De kredietconsulent van Hefboom, Ben Peeters, ontving Dries in Kortrijk. Het Starterslabo in Kanaal 127 is een van de locaties waar Impulskrediet zitdagen organiseert. Dries overtuigde met zijn kwaliteiten, zijn grondige voorbereiding en enthousiasme niet alleen de consulent, maar ook het kredietcomité van Impulskrediet.

“Dries kon vanaf onze eerste ontmoeting zeer duidelijk maken wat zijn plan was, waarom hij dit plan had en hoe hij dit plan ten uitvoer wou brengen. Ik was dan ook zeer tevreden dat het kredietcomité mijn vertrouwen in Dries deelde.”

Ben Peeters, kredietconsulent Impulskrediet

Met een microkrediet van € 7.500 kon Dries de nodige materialen aankopen, zoals een professionele hogedrukreiniger, een hete luchtpistool en een voorraad poetsproducten, en liet hij zijn camionette beletteren. Intussen is de opstart van AquaBlue een feit en werkt Dries hard om zijn zaak succesvol te maken.

Op zoek naar een flinke poetsbeurt voor je wagen in de omgeving van Kortrijk? www.aquablue.be. Je kan de realisaties van carwash AquaBlue ook volgen via Facebook.