Jonge ondernemers Maxim en Laurent steunen collega-ondernemers

Het Impulskredietnetwerk bestaat uit heel wat partners die samen de drempel tot ondernemen zo laag mogelijk willen houden. Maar ook ondernemers die het goed doen, dragen graag hun steentje bij om kansen te bieden aan collega-ondernemers. Laurent Van Parys & Maxim Declercq zijn twee jonge ondernemers die gedurende de twee afgelopen wintermaanden de succesvolle pop-up après-ski bar Der Tiroler uitbaatten in de industriezone van Waregem. Ze konden daarvoor rekenen op de steun van veel bedrijven en ondernemers uit Waregem en ver daarbuiten. Zij hebben er mee voor gezorgd dat hun pop-up initiatief een groot succes werd. Laurent en Maxim willen nu iets terug doen voor andere ondernemers. Ze kozen voor een gift aan Hefboom voor de Impulskredietwerking.

“Als jonge ondernemers kunnen Laurent en ikzelf ons enorm vinden in de missie van Impulskrediet. Mensen de kans bieden om hun droom of passie om te ondernemen waar te maken, vinden we belangrijk. Nog mooier is het wanneer zij met een microkrediet van Impulskrediet zelfs na een faillissement alsnog een tweede kans krijgen om te ondernemen.”

Maxim Declerq, mede-initiatiefnemer Der Tiroler

Meer info over Der Tiroler vind je op www.dertiroler.be

Met Impulskrediet zijn we Laurent en Maxim zeer dankbaar. Hun bijdrage zal gebruikt worden om nog meer ondernemers de kans te geven om te ondernemen.

Wil jij zelf ook collega-ondernemers steunen? Neem contact op met Impulskrediet.