Impulskredietsessie ‘Verkooptechnieken voor micro-ondernemers’

29 september bij Stebo in Genk - GRATIS mits inschrijving

Schrijf je in voor de gratis Impulskredietsessie:

“Verkooptechnieken voor micro-ondernemers”

microkrediet verkooptechnieken gratisIn tijden vol verandering is het belangrijk om ook als micro-ondernemer je commerciële vaardigheden optimaal te benutten. Vaak zijn deze vaardigheden gebaseerd op ervaringen uit het verleden.  Maar tijden veranderen en verkopen anno 2016 is helemaal anders dan 10 jaar geleden. Om je verkooptechnieken wat op te frissen, organiseert Impulskrediet de infosessie:

“Verkooptechnieken voor micro-ondernemers”

Frank Jordens van Knowhowwow geeft de infosessie. Hij faciliteerde de afgelopen 10 jaren salestrainingen bij verschillende bedrijven en organisaties. De rode draad in zijn workshops is het out-of-the-box denken.  Via creatieve technieken leer je een aantal basisvaardigheden van de verkoop: de 7 wow principes, de psychologie van de klant, het belang van het eerste contact, de behoefteanalyse, vraag en luistertechnieken, het belang van non-verbale communicatie en gunfactor (empathie-sympathie), het belang van creatief denken in verkoop, enz..

Wanneer: donderdag 29 september 2016, om 18.00 uur.

Waar: Stebo, Windekestraat 1, 3600 Genk

De sessie zal ongeveer 1,5 uur duren. Nadien beiden we je een drankje aan.

De toegang is gratis maar de plaatsen zijn beperkt, dus snel inschrijven is de boodschap. Dat doe je door een mailtje te sturen naar info@impulskrediet.be. Je inschrijving is definitief wanneer je van ons een bevestiging krijgt.

 

Deze infosessie kadert in het project ‘Een Microkrediettweede kans en een impuls voor een nieuwe start’, in samenwerking met Agentschap Innoveren en Ondernemen.