Laat je inspireren door sterke onderneemsters in BXL

Kom naar het Trefpunt ‘Sterke Onderneemsters in BXL’

Ben jij ook dag in dag uit bezig met je eigen zaak? Ben je een Brusselse onderneemster? Vind je het moeilijk om naast je zaak ook nog aan jezelf te denken? Is je antwoord ‘druk druk druk’ op de vraag ‘Hoe gaat het met je’. En verlang je om dit wat vaker met anderen te delen?

Kom dan zeker naar het gratis Trefpunt op 21 februari om 19u in het KBC gebouw op de Grote Markt 17, 1000 Brussel en laat je inspireren door straffe onderneemsters!

Ze vertellen je tijdens een panelgesprek alles over hun toppers en floppers, hun ‘bumps in the road’. Daarna leer je in sneltempo, andere onderneemsters kennen via de speeddate. Na het trefpunt heb je de unieke kans om in een Mentortraject te stappen.

Heb je het zelf allemaal goed voor mekaar, maar ken je een sterke onderneemster die je hier blij mee maakt? Breng haar dan zeker op de hoogte van deze avond!

Gratis inschrijven

Sterke Onderneemsters in BXL wil alle Brusselse onderneemsters sterker maken door:

Een unieke kans voor alle vrouwen die in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest wonen of ondernemen.

Meer informatie vind je op de webpagina van het project, 0800 622 42  of email info@sterkeonderneemsters.be

‘Sterke Onderneemsters in BXL’ is een initiatief van Markant vzw, i.s.m. Artemis Brussel, KBC Brussels, UNIZO Vlaams-Brabant & Brussel en Evolvero, met steun van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en 1819.