Word Impulskrediet coach

Word coach voor micro-ondernemers

Impulskrediet versterkt haar vrijwilligersteam voor de begeleiding van micro-ondernemers.

Deel jij je passie, kunde en ervaring in ondernemerschap graag met onze kredietnemers? Word dan Impulskrediet vrijwilliger. Momenteel zoeken we vooral begeleiders voor de regio Limburg.

Ervaring als begeleider is niet noodzakelijk. Affiniteit met ondernemen is een troef. Een vrijwilliger van Impulskrediet begeleidt een ondernemer en helpt hem/haar bij vragen rond boekhouden, marketing, verkoop, … Ervaring als begeleider is niet noodzakelijk. Affiniteit met ondernemen is uiteraard wel een troef.

Onze kredietnemers zijn vaak gebaat bij een externe kijk op hun zaak. Kleine aanpassingen hebben vaak een grote positieve impact op hun onderneming. Jouw kunde en ervaring als vrijwilliger maken een verschil. En je levert meteen een belangrijke maatschappelijke bijdrage.

Een vrijwilliger van Impulskrediet begeleidt een ondernemer maximaal twee jaar. Wanneer je dat doet, laten we over aan de coach zelf. Je kan zelf kiezen hoeveel ondernemers je wil begeleiden en hoeveel tijd je daaraan besteedt. Als coach bepaal je of je ingaat op een vraag tot begeleiding voor een specifiek dossier of liever niet. We proberen ook zoveel mogelijk rekening te houden met je regio. Dat betekent dat we je vooral vragen om ondernemers te begeleiden die werkzaam zijn in je regio. Op die manier proberen we onze vrijwilligers zo efficiënt mogelijk in te zetten.

We bieden je een boeiend traject als vrijwilliger met

  • een takenpakket afgestemd op jouw agenda/regio
  • de keuze hoeveel tijd je besteedt en hoeveel ondernemers je begeleidt
  • een aansprakelijkheidsverzekering en een onkostenvergoeding
  • gratis deelname aan Impulskrediet workshops/opleidingen
  • 2 maal per jaar een vrijwilligersbijeenkomst

Meer weten? Contacteer ons +32 (2) 205 17 20 of mail ons

Vrijwilligers aan het woord

“De ondernemers die ik coach, hebben vaak sterke ideeën maar zijn soms niet zo goed in het becijferen van hun plan. Je moet echter geen financieel expert zijn om hen te begeleiden. Het is vooral belangrijk om goed te luisteren en met hen mee te denken. Dat wordt ook echt gewaardeerd.”

Ann Baudewyn, medewerker bij Belfius en vrijwilliger bij Impulskrediet dankzij de Belfius Foundation.

coach andré

“Ik heb al een 30-tal klanten begeleid en stel vast dat ruim 90% succesvol is. Logisch, ze hebben ambitie en kunnen hun plannen dankzij Impulskrediet eindelijk realiseren. Ik zorg er mee voor dat het gebrek aan ervaring hen geen parten speelt. Zo wijs ik er bijvoorbeeld op dat administratie en boekhouding steeds in orde moeten zijn. Ook essentieel om te slagen!”

André Gaublomme, gepensioneerd en Impulskrediet coach.