Word Impulskrediet vrijwilliger

Deel je passie, kunde en ervaring in ondernemerschap met onze kredietnemers. Word coach bij Impulskrediet

Wat zoeken we?

Ervaring als begeleider is niet noodzakelijk. Affiniteit met ondernemen is een troef. Een vrijwilliger van Impulskrediet begeleidt een ondernemer en helpt hem/haar bij vragen rond boekhouden, marketing, verkoop, …

Onze kredietnemers zijn vaak gebaat bij een externe kijk op hun zaak. Kleine aanpassingen hebben vaak een grote positieve impact op hun onderneming. Jouw kunde en ervaring als vrijwilliger maken een verschil.

Hoe werkt het?

Een vrijwilliger van Impulskrediet begeleidt een ondernemer een aantal keer per jaar. Wanneer en hoe vaak je dat doet, bepaal je zelf. Je kiest ook zelf hoeveel ondernemers je begeleidt en de tijd die je daaraan besteedt. Je bepaalt zelf of je ingaat op een vraag tot begeleiding voor een specifiek dossier of liever niet.

We proberen ook zoveel mogelijk rekening te houden met je regio. Dat betekent dat we je vooral vragen om ondernemers te begeleiden die werkzaam zijn in jouw regio.

Wat hebben we te bieden?

In de eerste plaats lever je een belangrijke maatschappelijke bijdrage. We bieden je tevens een boeiend traject als vrijwilliger met

  • een takenpakket afgestemd op jouw agenda/regio
  • een aansprakelijkheidsverzekering en een onkostenvergoeding
  • gratis deelname aan Impulskrediet evenementen of opleidingen
  • 2 maal per jaar een vrijwilligersbijeenkomst

Meer weten? Contacteer ons +32 (2) 205 17 31 of mail ons.