Partners

Impulskrediet is een initiatief van Hefboom. Hefboom bouwt mee aan sociale en duurzame samenleving en doet dat met een gevarieerd aanbod aan financiering, consultancy en coöperatieve dienstverlening. Met Impulskrediet geeft Hefboom toegang tot financiering voor kwetsbare (kandidaat-) ondernemers die geen toegang hebben tot bankfinanciering. Onderstaande partners helpen ons daarbij. 

Partners microkrediet Agentschap Innoveren OndernemenEen belangrijke partner is het Agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO). Het verschaffen van microkredieten is zeer risicovol en is daarom enkel mogelijk met steun van de Vlaamse Overheid.

Partners microkrediet PMVVoor het toekennen van de microkredieten werkt Impulskrediet nauw samen met het Sociaal Investeringsfonds SIFO. SIFO cofinanciert de microkredieten. Daarnaast maakt Impulskrediet voor het waarborgen van de microkredieten ook gebruik van de Waarborgregeling. Ondernemers die beroep doen op de Startlening maar geen eigen inbreng hebben kunnen ook terecht bij Impulskrediet. Een Impulskrediet geldt als de eigen inbreng, die een voorwaarde is om aanspraak te maken op de Startlening. Elk van deze instrumenten wordt beheerd door PMV.


Andere partners in ons netwerk

Naast de bovenstaande partnerschappen werken we ook nog samen met heel wat andere organisaties. Elk van deze partners draagt zijn steentje bij om samen onze doelstellingen te realiseren.

Denk je zelf ook dat een partnerschap zinvol kan zijn? Contacteer ons:

T +32 (2) 205 17 20
info@impulskrediet.be