Impulskrediet lanceert blog

Naar aanleiding van European Microfinance Day

Microkrediet Blog European Microfinance DayOp 20 oktober vindt de European Microfinance Day plaats. Die dag vragen microfinanciers uit heel Europa aandacht voor de sociaal-maatschappelijk rol die microkredieten spelen in Europa. Dit jaar is het thema ‘Eerlijke financiering voor iedereen’. Naar aanleiding van deze dag lanceren we de Impulskrediet blog.

Je vindt er concrete tips en tricks, maar ook toeleiding naar hulp voor het realiseren van ondernemingsplannen. We hebben de ambitie om de blog regelmatig aan te vullen met nieuwe weetjes en tips, die helpen bij het realiseren van de ondernemingsplannen van onze micro-ondernemers. We doen dat op basis van eigen ervaring maar vullen ook aan met weetjes en nuttige tips van andere organisaties. De toegang tot die informatie is gratis en draagt bij tot meer en beter ondernemerschap, dat zijn twee belangrijke voorwaarden.

We vinden dan ook dat iedereen toegang moet hebben tot eerlijke financiering, maar evenzeer een eerlijke toegang tot financiering. We hopen met deze blog daartoe bij te dragen.

Ontdek de eerste bijdrages die we verzamelden op Impulskrediet blog

Heb je zelf suggesties? Laat het gerust weten: info@impulskrediet.be!