Impulskrediet, nu ook in Kortrijk voor regio West-Vlaanderen

Impulskrediet heeft voortaan ook twee maal per maand een zitdag in Kortrijk. Impulskrediet is het microkrediet tot 25.000 euro voor micro-ondernemers.

Kom met je ondernemingsplannen bij Impulskrediet in Kortrijk

Ben je als (kandidaat-) ondernemer op zoek naar een microkrediet (tot 25.000 euro)? Dan kan je voortaan ook terecht bij Impulskrediet in Kortrijk.

Impulskrediet geeft iedereen met een goed idee en een uitgewerkt ondernemings- en financieel plan de kans om een krediet aan te vragen om een eigen zaak te starten of verder uit te bouwen.

“Via reguliere banken is het vaak moeilijk om een microkrediet te krijgen als je te jong of te oud bent, nog ervaring moet opdoen, het je ontbreekt aan eigen inbreng, je een faillissement achter de rug hebt of in een zogenaamd moeilijkere sector werkt. Je krijg bij ons de kans om je project voor te stellen aan de hand van een financieel- en ondernemingsplan en een persoonlijk gesprek. Als we geloven in jou als ondernemer en in de slaagkansen van je project, krijg je een microkrediet en kan je van start.”

Ben Peeters, Kredietconsulent Impulskrediet voor de regio West-Vlaanderen.

Een Impulskrediet kan ook gebruikt in combinatie met de Startlening+ of de KMO-financiering. Dat zijn twee interessante financieringsproducten van PMV (www.pmv.eu) voor starters of ondernemingen die willen groeien maar waarbij een eigen inbreng of cofinanciering via een andere financier noodzakelijk is. Impulskrediet kan hiervoor gebruikt worden. Beide formules zijn ook toegankelijk voor vzw’s mits zij minstens de helft van hun inkomsten behalen uit normale economische subsidies, dus geen subsidies.

Naast een microkrediet kunnen kredietnemers ook beroep doen op 2 jaar gratis begeleiding, voorzien door vrijwillige coaches met een ruime ervaring.

Kortrijk“Als kredietconsulent Impulskrediet voor de regio West-Vlaanderen ben ik ook aanwezig in Kortrijk, bij Synergiek, het Huis voor Sociaal Ondernemerschap. Ik zit er in de lokalen van Starterslabo West-Vlaanderen, als uitvalsbasis voor de hele provincie West-Vlaanderen. Je kan er me om de twee weken vinden bij Sinergiek in de lokalen van Starterslabo. Heb je vragen over Impulskrediet of wil je je plannen toetsen met het oog op een Impulskrediet, aarzel niet om langs te komen. Ik zit om de twee weken op donderdag bij het Starterslabo, Spinnerijstraat 107 in 8500 Kortrijk.”

Ben Peeters, Kredietconsulent Impulskrediet voor de regio West-Vlaanderen.

 

Meer informatie over de zitdag in Kortrijk of de zitdagen in andere regio’s, vind je hier.