Op de bres voor starters

coach zelfstandigeVrijwilliger André vertelt in Neos Magazine over zijn vrijwilligerswerk als coach van Impulskrediet

André Gaublomme mag dan wel al bijna zeven jaar op pensioen zijn, stilzitten doet hij niet. Hij is niet alleen lid van Neos Zemst, met zijn 35 jaar ervaring in het directiekader van Dexia (nu Belfius), sloot hij zich aan bij Impulskrediet. En begeleidde in totaal al een dertigtal kredietnemers. Een gesprek met een man wiens engagement ook nà de beroepscarrière doorloopt. André vertelt in Neos Magazine van september onder andere waarom hij besloot om coach te worden van Impulskrediet:

Toen ik 2009 stopte met werken, voelde ik mij nog veel te jong om plots niets meer te doen. Ik wou graag intellectueel actief bezig blijven. Toegegeven, mijn vrouw en ik hebben veel hobby’s en eerlijk gezegd hebben we soms tijd te weinig maar ik wou nog iets zinvol en onafhankelijk doen. Iets waarin ik mijn jarenlange ervaring kon gebruiken en delen om achteraf te merken dat mijn inbreng iets heeft opgebracht. Impulskrediet was zo’n interessante uitdaging. In 2009 startte ik als coach en ik doe het nog altijd. De rol van vrijwilliger ligt me en ik kom vaak met een goed gevoel terug thuis, wetende dat ik die dag iets nuttig heb gedaan. Dat is geen materiele maar een morele voldoening.

Lees het hele artikel in Neos Magazine op pagina 41

Zelf Impulskrediet vrijwilliger worden