Dé Dag van de Ondernemer – 2020

Een stevige duw in de rug voor ondernemers EN Uitnodiging Webinars E-commerce

Vandaag is het #dagvandeondernemer!

Vandaag is een mooie zonnige dag om al onze ondernemers te bedanken voor hun doorzettingsvermogen en inzet in dit bijzonder moeilijke jaar!

Het zit niet mee. Op dit moment rijden ondernemers een zware koers. Daarom verdienen ondernemers vandaag meer dan ooit een stevige duw in de rug.

Ondernemers zijn echte flandriens

Elk jaar zetten UNIZO en partners alle ondernemers in de bloemetjes tijdens de Dag van de Ondernemer. 1 ding hebben onze ondernemers de voorbije maanden wel bewezen: het zìjn flandriens. Vlaamse en Brusselse helden. Stuk voor stuk.

Ze staan telkens weer recht, kijken vooruit en gaan ervoor. Met een ongelooflijke grinta. Zoals echte flandriens. Onze Vlaamse en Brusselse helden.

Een warme oproep

Vandaar een warme oproep om vandaag even extra langs te gaan bij de lokale ondernemer bij jou om de hoek! Daar waar de buurt elkaar ontmoet.. Op 1,5 meter afstand natuurlijk.

Uitnodiging Webinars e-commerce

24 november 2020

Even wat anders. Het Economisch Huis Oostende nodigt ondernemers uit voor de tweede Webinar over de e-commerce trends in 2020 op dinsdag 24 november 2020.   

Dus heb je al een webshop en wil je meer te weten komen over de do’s-and- don’ts? Of wil je meer leren over webshops en e-commerce om misschien later zelf aan de slag te kunnen gaan? Deze webinars helpen je hierbij!

Op dinsdag 24 november vinden twee webinars plaats: één voor starters en één voor gevorderden. Je kan zelf kiezen welke je wenst te volgen of misschien allebei.

  • Schrijf je hier in voor de Webinar voor starters: ‘Hoe een Facebook Shop opzetten?’
    Dinsdag 24 november 2020 om 9 uur.
  • Schrijf je hier in voor de Webinar voor gevorderden: ‘SEO (Search Engine Optimization) Marketing’
    – Dinsdag 24 november 2020 om 9u45. 

Vriendelijke groet,
Team Impulskrediet