Dag van de Ondernemer 2016

Vandaag organiseert Unizo in samenwerking met het Agentschap Innoveren & Ondernemen, opnieuw de Dag van de Ondernemer. Een initiatief dat we met Impulskrediet graag mee onderschrijven en steunen.

Dag van de Ondernemer 2016 – Elke derde vrijdag van november bedanken we ondernemers voor alle tijd, moeite, zweet en tranen die ze in hun zaak steken. Dit is een initiatief van Unizo in samenwerking met Agentschap Innoveren en Ondernemen.

Ook wij met Impulskrediet willen onze appreciatie laten blijken voor de toegevoegde waarde die ondernemers onze samenleving schenken. Want ondernemers hebben we broodnodig voor onze economische en sociale welvaart. We onderschrijven en ondersteunen dit initiatief dan ook graag.

Dit jaar focust UNIZO met de Dag van de Ondernemer 2016 op het feit dat ondernemers heel gewone mensen zijn. Ze houden van een avond onder vrienden. Op hun vrije dag lezen ze graag uitgebreid de krant bij het ontbijt. De toekomst van hun kinderen houdt hen heel erg bezig. Ze hebben al eens een meningsverschil met hun partner. En ze sporten graag, maar soms te weinig. Daarnaast hebben ze enkele buitengewone kenmerken. Ze hebben goesting om te creëren. Het zijn doorzetters. Vaak overleven ze met iets minder slaap. Ze gaan steeds op zoek naar oplossingen. Ze jagen hun dromen na. Ze willen de wereld veranderen. En ondertussen creëren ze tewerkstelling en zorgen ze mee voor onze welvaart. En die kenmerken maken van hen ondernemers. Heel gewone mensen… met enkele buitengewone kenmerken. En daarom verdienen ze ons respect.

dag-van-de-ondernemer-2016Wens je meer te weten te komen over deze Dag van de Ondernemer 2016 dan kan je daarvoor terecht op de website Dag van de Ondernemer.