COVID-19: Het Impulskrediet-team blijft ter beschikking!

Door de recente ontwikkelingen in verband met het Corona-virus & de maatregelen ter voorkoming van de verspreiding van het virus, hebben wij onze werking aangepast. De meeste van onze medewerkers werken van thuis uit en zijn bereikbaar tijdens de kantooruren. We blijven aan de slag!

Heb je vragen? Wij blijven graag tot je dienst. Je kan ons bereiken via e-mail en via mobiele telefoon, ook de meeste van onze vaste telefoonlijnen zijn doorgeschakeld naar mobiele lijnen.
Zoek je exacte contactgegevens van een medewerker, contacteer ons op 02/205.17.20 of info@impulskrediet.be

Een minimale dienstverlening wordt voorzien op kantoor in Brussel voor de ontvangst van officiële correspondentie, het borgen van de informatica-infrastructuur & de essentiële communicatie.

Mogen we uitdrukkelijk vragen om onze kantoren niet te bezoeken met het oog op de beperking van het verspreidingsrisico? We geven absolute prioriteit aan communicatie via telefoon, e-mail of desgewenst teleconference (skype, zoom …). De zitdagen van Impulskrediet organiseren we maximaal op deze manier. Het kan gebeuren dat de reply iets langer op zich laat wachten dan gebruikelijk, we hopen op je begrip.

We volgen de evoluties op de voet en houden je op de hoogte met updates wanneer nuttig.

Coronalijn

Heb je vragen over de impact en welke mogelijkheden er voor jou als ondernemer zijn?

Onze partner Unizo heeft een Coronalijn opgestart voor alle ondernemers met vragen. Op hun speciale webpagina vind je meer informatie over de verschillende steunmaatregelen die je kunnen helpen zoals de hinderpremie en fiscale maatregelen. Je vindt er ook een overzicht van welke winkels mogen open blijven. Je kan je ook inschrijven voor de Corona nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte.

Overzicht steunmaatregelen Corona

MicrokredietOp de website van het Agentschap Ondernemen en Innoveren vind je een overzicht van alle steunmaatregelen die beschikbaar zijn voor ondernemers in Vlaanderen.

Heb je vragen over de mogelijke gevolgen voor je Impulskrediet?

Contacteer ons en we bekijken samen hoe we een oplossing kunnen vinden.

Zorg goed voor uzelf en de mensen om u heen!

Het Impulskrediet-team