Nick Van Wayenberge

Nick€ 18.000Investeerde met Impulskrediet in een Bobcat

Nick kreeg via Impulskrediet de kans om te herstarten als vakman in vloeren en betegeling

Nick is 40 jaar en in 2010 is hij failliet gegaan met zijn activiteit van aanleg van opritten, terrassen, vloeren. Hierdoor kon hij niet meer bij de banken terecht voor een herstart, ondanks het feit dat hij werk genoeg had.

Nick Van Waeyenberge 7

In 2012 kwam Nick bij Impulskrediet terecht voor de financiering van een lichte vrachtwagen en klein materiaal en kreeg voor deze aankopen een microkrediet van 12.950 euro. In januari 2013 herstartte hij als vakman in vloeren en betegeling. Het begin verliep wat stroef, mede door het slechte weer, daarom ging hij actief op zoek naar nieuwe opdrachten. Nick benaderde ook grotere bouwfirma’s en kreeg zo een opdracht in ondernaanneming. Op die manier werd de gedreven ondernemer zijn orderboekje gevuld. Midden 2013 kreeg Nick opnieuw een Impulskrediet ter waarde van 5.000 euro voor de aankoop van een kippende aanhangwagen. Ondertussen gaan de zaken heel goed en runt hij een succesvolle onderneming.

3 jaar na zijn faillissement kon Nick nog steeds niet terecht bij de bank. In oktober 2015 kreeg hij daarom zijn  derde Impulskrediet van 18.000 euro voor de aankoop van een bobcat. Op die manier kan hij zijn klanten nog beter verder helpen en gemakkelijker grotere opdrachten aannemen.

“Mijn faillissement zorgt er voor dat de banken mij nog steeds geen krediet willen geven, ondanks goede cijfers en een gevuld orderboek. Via Impulskrediet heb ik de kans gekregen om opnieuw een rendabele zaak op te bouwen en een behoorlijk inkomen te verwerven voor mijzelf en mijn gezin.”

– Nick Van Wayenberge

(http://www.nickvanwayenberge.be)

Impulskrediet verstrekt kredieten aan ondernemers die niet terecht kunnen bij de bank, zoals Nick omwille van zijn faillissement. Ook ondernemers die al opgestart zijn en reeds jaren bezig zijn kunnen bij ons terecht. Het krediet van Impulskrediet kunnen ze gebruiken om de nodige investeringen te doen om te groeien en hun klanten nog beter vooruit te helpen. Impulskrediet bekijkt elk dossier individueel en gaat op zoek naar de sterke kanten van zowel de ondernemer als het project.

Probeer je, net als Nick, met een schone lei opnieuw een eigen zaak op te starten, maar kan je daarvoor niet terecht bij de bank? Contacteer ons voor meer info. Wij bekijken met plezier samen jouw mogelijkheden voor een microkrediet.