Een Impulskrediet voor een bedrijfswagen

Nele€ 12.500Voor aankoop bedrijfswagen als zelfstandig verpleegkundige.

Nele besluit als zelfstandig verpleegkundige aan de slag te gaan. Als alleenstaande moeder kan zij zo haar uren beter bepalen en extra uren maken wanneer dat mogelijk is. Met een Impulskrediet koopt zij een tweedehands bedrijfswagen aan.

© Nele Buys

Als alleenstaande zelfstandig aan de slag. Dat is geen makkelijk parcours

Meer en meer jongeren kiezen voor een opleiding in de zorg met name verpleegkunde. Gelukkig maar want het is niemand ontgaan dat er een enorme vraag is naar mensen met een opleiding in de zorg. In september 2021 besluit Nele Buys, 33 jaar, te starten als zelfstandig verpleegkundige. Als alleenstaande moeder kan zij haar uren zo beter bepalen en extra uren maken wanneer dat mogelijk is. Nele laat zien dat het ook als alleenstaande moeder mogelijk is als zelfstandige aan de slag te gaan. Echter makkelijk is het parcours niet geweest.

Een veelzijdig beroep

Na haar middelbaar start Nele – met een diploma als zorgkundige op zak – als nacht zorgkundige in het rusthuis waar ze stage loopt. Als zij echter zwanger wordt, is het niet mogelijk om hier te blijven werken. Gelukkig kan Nele, met de steun van haar familie, na de geboorte van haar zoon aan de slag als thuisverpleegkundige.

Nele blijft doorgroeien en extra opleidingen volgen. Als verpleegkunde besluit zij in september 2021 als zelfstandige verder te gaan. Voltijds gaat ze aan de slag bij BVBA Curat in Lembeek. Een thuisverpleegkundige praktijk waar nog 5 andere verpleegkundigen werkzaam zijn. Er is veel werk en het is het perfecte moment voor Nele om hen te vervoegen.

Een krediet voor een Bedrijfsauto

© Nele Buys

Met een Impulskrediet van 12.500,- euro kan Nele een tweedehands bedrijfswagen aankopen en laten verzekeren. Deze wagen is voor haar noodzakelijk om bij haar patiënten te geraken. Als Nele extra tijd en energie overheeft kan zij ook in andere praktijken in het weekend aan de slag. Samen met de extra uren in de Covid-19 testcentra bij haar in de buurt, kan dit een mooie bijverdienste opleveren. Wat voor een alleenstaande moeder absoluut geen overbodige luxe is.

Nele is gemotiveerd en een echte doorzetter. Chapeau voor wat zij tot nu toe al heeft bereikt. Ze heeft ervaring als thuisverpleegkundige en nacht zorgkundige, en kent bijgevolg de sector. En als klap op de vuurpijl heeft zij een nominatie voor de officiële Nurse of the Year-titel. Ik heb er vertrouwen in dat zij als zelfstandige geen gebrek aan werk zal hebben en wens haar veel succes.  – Lore Beckers, Impulskrediet kredietconsulent.

Stem op Nele!

Nele doet haar werk met hart en ziel. Ze is een top verpleegkundige met bagage in haar rugzakje; dit maakt haar extra empathisch en begripvol. Nele is genomineerd voor de verpleegkundige van het jaar award. Help je mee door te stemmen op Nele? Zodat zij met de officiële Nurse of the Year-titel en -trofee en een mooi prijzenpakket naar huis kan gaan? Stemmen kan hier tot en met 28 november.