Carotterie 2000

Peggy€ 13.200Voor opstart vegetarische en veganistische salad & juice bar.

Om Carotterie 2000 te realiseren deed Peggy beroep op de Startlening+ van PMVz en Impulskrediet. Uit haar passie voor voeding en gezondheid ontstond deze hippe vegetarische en veganistische salad & juice bar aan de Antwerpse Sint-Jorispoort.

Peggy Acke Carotterie 2000 microkredietCarotterie 2000, gevestigd in het centrum van Antwerpen, werd in 2015 opgericht door Peggy. Uit haar passie voor voeding en gezondheid ontstond deze hippe vegetarische en veganistische salad & juice bar in de Antwerpse Sint-Jorispoort.

Over het concept werd zeer goed nagedacht en ze heeft hiervoor ook beroep gedaan op meerdere specialisten. Het gevolg werd een zeer kleurrijke zaal met toch een strak design. Je kan bij haar terecht voor verse salades, heerlijke desserten, vers geperste sapjes, origineel gevulde broodjes enz. En dit bijna volledig veganistisch.

De zaak bestaat ondertussen al 1,5 jaar en voorziet haar klanten van een gezond ontbijt en/of lunch. Extra aandacht wordt gespendeerd aan afhaalmaaltijden. Peggy droomt ervan om meerdere vestingen te openen.

“Peggy is niet over één nacht ijs gegaan om haar droom te verwezenlijken, en heeft haar concept voortdurend bijgeschaafd en afgetoetst bij externe partijen en vrienden die ook actief zijn als ondernemer. De financiële kant van haar plannen had ze goed uitgewerkt.”

Karen Bluekens, kredietconsulent Impulskrediet

Om haar project te realiseren heeft ze uiteindelijk beroep kunnen doen op de Startlening+ van PMVz en een Impulskrediet van 13.200,- euro.

https://www.facebook.com/Carotterie

Met dank aan Siege Dehing voor de fotografie