Deadline ondernemingsplan BizIdee-wedstrijd 20 april 2016

Nog minder dan 1 week tot de deadline. Vermijd om 5 minuten voor de deadline jouw ondernemingsplan in te dienen. Better safe than sorry...

De BizIdee wedstrijd loopt op volle toeren.

Sinds 4 januari is BizIdee Editie 15 officieel van start gegaan en geopend voor inschrijvingen. Ben je nog niet opgestart vóór januari 2016 maar had je wel al een testcase uitgevoerd? Doe dan gewoon mee met de wedstrijd. Deelnemen kan tot aan de deadline van 20 april 2016!

Zit je nog vast met onderdelen van je ondernemingsplan? Vraag het aan de BizIdee community. De andere deelnemers en experten helpen je met plezier verder!Bizidee Impulskrediet Microkrediet Ondernemingsplan

BizIdee, dé ondernemingsplanwedstrijd van Vlaanderen

Bij Bizidee kan je deelnemen in 2 categorieën, small en large. Op basis van de groeiambitie met je onderneming, wordt geselecteerd tot welke categorie je behoort. Niet iedereen voorziet in zijn ondernemingsplan om veel personeelsleden aan te werven, verschillende vestigingen te openen of internationaal te gaan. Elke onderneming is nodig voor een frisse wind binnen het Vlaams ondernemerschap.

Door de opsplitsing in 2 categorieën, maakt iedereen met een goed ondernemingsplan kans om een prijzenpakket te winnen. De jureringscriteria blijven voor beide categorieën idem, een goed ondernemingsplan schrijven, staat los van jouw persoonlijke ambitie. De jury daarentegen heeft wél een verschillende samenstelling per categorie.

Impulskrediet draagt ook haar steentje bij aan de wedstrijd. In de voorbereidende fase namen we als coach deel aan de inspiratiedagen. Sinds editie 14 is Impulskrediet ook lid van de jury in de categorie Small. Vanuit onze expertise als verstrekker van microkredieten lezen we mee jullie ondernemingsplannen en kijken we wie ons het beste kan overtuigen.

De hoofdprijs is een starterspakket met 15.000 euro startkapitaal.

Verloop wedstrijd

  • 20 april 2016 – DEADLINE (23u59) indienen ondernemingsplan
  • 26 april – 10 mei 2016 – juryleden lezen de weerhouden ondernemingsplannen
  • 13 mei 2016 – 25 mei 2016 – juryoverleg – bepaling topkandidaten
  • 24 & 25 mei 2016 – pitch topkandidaten
  • 31 mei 2016 – officiële prijsuitreiking in Technopolis Mechelen

Op de website van BizIdee vind je meer informatie over de wedstrijd, het verloop en de prijzen die je kan winnen.