Aan de slag – een Impulskrediet aanvragen

Ga aan de slag en vraag je Impulskrediet aan in 4 stappen.

Aan de slag

Een Impulskrediet aanvragen doe je in 4 eenvoudige stappen. Ga aan de slag en vraag je Impulskrediet aan:

Stap 1: vraag je krediet aan

Heb je een goed idee en een uitgewerkt ondernemings- en financieel plan, dan kan je een microkrediet aanvragen om een eigen zaak mee te starten of verder uit te bouwen.

Heb je hulp nodig bij het opstellen van een ondernemings- en financieel plan, dan heeft Impulskrediet een sjabloon van een ondernemingsplan en een financieel plan om je te helpen. Aarzel niet om ons te contacteren bij vragen of voor hulp.

Wil je een idee hebben over hoeveel je zal moeten aflossen per maand, dan kan je je Impulskrediet simuleren.

Stap 2: kom op afspraak

Nadat we je ondernemings- en financieel plan ontvingen, nemen we dit grondig door. Wordt je kredietaanvraag ontvankelijk beschouwd, dan maken we met jou een afspraak om je aanvraag verder te bespreken.

Stap 3: je kredietconsultant verdedigt je aanvraag

Je kredietconsulent maakt op basis van dit gesprek en je ingediende plannen een verslag en verdedigt je dossier op het kredietcomité. Om de drie weken vindt er een kredietcomité plaats. Zij beslissen over de al dan niet toekenning van je microkrediet.

Stap 4: je ontvangt je contract, de uitbetaling en je kan aan de slag

Is je microkrediet goedgekeurd? Proficiat! Je contracten worden per post bezorgd. Zodra wij de ondertekende versies ontvingen en aan alle voorwaarden werd voldaan, betalen we het krediet uit. Dit doen we aan de hand van facturen die je ons bezorgt. Na deze laatste stap, kan je effectief aan de slag om je plannen te realiseren. We wensen je alvast veel succes toe!

 

Mocht je vragen hebben, aarzel niet om ons te contacteren. We helpen je graag verder.