Nick Van Wayenberge

Nick€ 18.000Investeerde met Impulskrediet in een Bobcat

Nick kreeg via Impulskrediet de kans om te herstarten als vakman in vloeren en betegeling

Nick is 40 jaar en in 2010 is hij failliet gegaan met zijn activiteit van aanleg van opritten, terrassen, vloeren. Hierdoor kon hij niet meer bij de banken terecht voor een herstart, ondanks het feit dat hij werk genoeg had.

Nick Van Waeyenberge 7In 2012 is hij bij Impulskrediet terechtgekomen voor de aankoop van een lichte vrachtwagen en klein materiaal. Hij heeft daarvoor een Impulskrediet gekregen van €12.950. Nick is opgestart in januari 2013. In het begin kwamen de opdrachten minder snel binnen dan gedacht, mede door het slechte weer. Hij is actief op zoek gegaan naar nieuwe opdrachten. Zo heeft hij bijvoorbeeld actief grotere bouwfirma’s benaderd en op die manier opdracht in onderaanneming gekregen. Zo kreeg Nick zijn orderboekje gevuld. Midden 2013 heeft hij nog een bijkomend IPK van €5.000 gekregen voor de aankoop van een kippende aanhangwagen.

De zaken gaan ondertussen heel goed. Nu, na 3 jaar, kan hij nog steeds niet terecht bij de bank wegens zijn faillissementsverleden. In oktober 2015 heeft hij zijn 3de Impulskrediet van €18.000 gekregen voor de aankoop van een bobcat. Op die manier kan hij zijn klanten nog beter verder helpen en gemakkelijker grotere opdrachten aannemen.

Impulskrediet verstrekt kredieten aan startende ondernemers die niet terecht kunnen bij de bank, zoals Nick omwille van zijn faillissement. Ook ondernemers die al opgestart zijn en reeds jaren bezig zijn kunnen bij Impulskrediet terecht. Het krediet van Impulskrediet kunnen ze gebruiken om de nodige investeringen te doen om te groeien en hun klanten nog beter vooruit te helpen. De redenen waarom een ondernemer niet bij een bank terecht kan, zijn in eerste instantie niet belangrijk. Impulskrediet bekijkt elk dossier individueel en gaat op zoek naar de sterke kanten van zowel de ondernemer als het project.

“Mijn faillissement zorgt er voor dat de banken mij nog steeds geen krediet willen geven, ondanks goede cijfers en een gevuld orderboek. Via Impulskrediet heb ik de kans gekregen om opnieuw een rendabele zaak op te bouwen en een behoorlijk inkomen te verwerven voor mijzelf en mijn gezin.”

Nick Van Wayenberge

http://www.nickvanwayenberge.be/